NIEUWS van Gezondheidscentrum Heerlen-Zuid
PERSONEEL
* Jody Hellenbrand - momenteel praktijkondersteuner Somatiek - zal per 01/09/24 starten als verpleegkundig specialist in opleiding en stoppen met haar werkzaamheden als praktijkondersteuner somatiek. Opvolging is reeds geregeld, waarbij u Anke en Jill kunt gaan tegenkomen in de toekomst.
HUISARTSEN
* Alle patiënten zijn administratief omgezet naar huisarts van den Brand. De huisartsen die al jaren bij ons werkzaam zijn kunt u bij de assistentes nog altijd als voorkeur opgeven.
* Drs Terlingen heeft zwangerschapsverlof vanaf 28 augustus: ze zal in januari 2025 haar werkzaamheden hervatten
* Huisarts M. Jolliet zal het zwangerschapsverlof van huisarts Terlingen waarnemen.

* Wij willen u zoveel mogelijk met eenzelfde klacht ook bij eenzelfde huisarts plannen en hierdoor kan het voorkomen dat u een andere dag aangeboden krijgt voor uw consult dan wellicht gewenst. De vaste huisartsen, v.d. Brand, Conjaerts, Vonken, Terlingen, Botterweck en Jolliet werken allemaal 4 (de heren) of 3 dagen (de dames), hierdoor zijn de mogelijkheden wellicht beperkter dan u gewend was.
PATIËNTENSTOP
De patiëntenstop zal geheel 2024 van kracht zijn, hierna beoordelen we dit opnieuw. Het is ook niet mogelijk om op een wachtlijst gezet te worden.
WIST U DAT?
* Dat veel specifieke informatie over uw gezondheid en ziekten te vinden is op www.thuisarts.nl ? Neem eens een kijkje op:
Stacks Image 738
* Als u via uw mobiele telefoon gebruik maakt van de link op de website moet ik naar de dokter (MINDD) dat u dan voorrang krijgt in de telefonische wachtrij? Tenslotte hebt u dan al een gedeelte ingevuld van de vragen die de assistente u zal stellen. Als het advies is: (U) Moet Ik Naar De Dokter (MINDD) dan zult u direct een advies krijgen of u belt op advies direct naar de praktijk en de assistente ziet dan de vragen die u hebt ingevuld. Gaat u via de link op de computer naar de website dan volgt er alleen een advies en is bellen nog niet geïntegreerd.
NO SHOW TARIEF
Deze regeling houdt in als u zonder afmelding niet op uw afspraak komt, u eenmalig een schriftelijke of telefonische waarschuwing krijgt. Als u een tweede keer een afspraak mist, krijgt u een rekening thuis gestuurd, die niet door uw zorgverzekering wordt vergoed. Het No-Showtarief is €20,- voor een enkel consult en €40,- voor een dubbel consult. Dit geldt voor afspraken bij al onze medewerkers. Voor afspraken bij de praktijkondersteuners (POH-somatiek en POH-GGZ) rekenen we standaard een dubbel consult. Als u een verstuurde rekening niet heeft betaald vόόr de volgende afspraak, moet u bij een volgend bezoek aan de praktijk het bedrag contant aan de balie betalen.
Alt image
Stacks Image 7
Stacks Image 160_15
CONTACT
Burg. Waszinkstraat 2
6417 CX Heerlen
telefoon
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur 045-5466111
Via email zijn we bereikbaar op mailGCHZ
U vindt Gezondheidscentrum Heerlen Zuid ook op Facebook
U kunt met ons communiceren via e-mail (maak hiervoor gebruik van ons digitaal patiëntenportaal). Deze mail wordt doorgestuurd naar uw huisarts, deze is door zijn/haar werkprogramma niet altijd in de gelegenheid om de mail dagelijks te bekijken. Het kan daarom enkele dagen duren voordat u antwoord krijgt. Stel daarom nooit dringende medische vragen via de mail!
Alt image
Stacks Image 60

patiëntenomgeving