NIEUWS van Gezondheidscentrum Heerlen-Zuid
VAKANTIE
* In de schoolvakanties hebben zowel huisartsen en personeel ook hun welverdiende vakanties gepland. Onze bezetting is dan beperkt en we kunnen op sommige momenten alleen spoedzorg leveren. Met name speelt dit in de periode van week 28 t/m 34 hier is er beperkte bezetting. U kunt ons helpen door uw vragen te stellen via mailGC of via het onlinepatiënten portaal, deze kunnen we beantwoorden op momenten dat er een beschikbare medewerker is. Er worden in deze periode geen keuringen, chirurgie afspraken, zorg die evt. kan wachten gepland.
PERSONEEL
* Jody Hellenbrand - momenteel praktijkondersteuner Somatiek - zal per 01/09/24 starten als verpleegkundig specialist in opleiding en stoppen met haar werkzaamheden als praktijkondersteuner somatiek. Opvolging is reeds geregeld, waarbij u Anke en Jill kunt gaan tegenkomen in de toekomst.
HUISARTSEN
* Alle patiënten zijn administratief omgezet naar huisarts van den Brand. De huisartsen die al jaren bij ons werkzaam zijn kunt u bij de assistentes nog altijd als voorkeur opgeven.
* Huisarts Goossens is met zwangerschapsverlof tot 9 september.
* Huisarts Terlingen is zwanger en gaat in augustus met zwangerschapsverlof.
* Huisarts M. Jolliet zal het zwangerschapsverlof van huisarts Goossens en Terlingen waarnemen.

* Wij willen u zoveel mogelijk met eenzelfde klacht ook bij eenzelfde huisarts plannen en hierdoor kan het voorkomen dat u een andere dag aangeboden krijgt voor uw consult dan wellicht gewenst. De vaste huisartsen, v.d. Brand, Conjaerts, Vonken, Terlingen, Botterweck en Goossens werken allemaal 4 (de heren) of 3 dagen (de dames), hierdoor zijn de mogelijkheden wellicht beperkter dan u gewend was.
WIST U DAT?
* Dat veel specifieke informatie over uw gezondheid en ziekten te vinden is op www.thuisarts.nl ? Neem eens een kijkje op:
Stacks Image 738
* Als u via uw mobiele telefoon gebruik maakt van de link op de website moet ik naar de dokter (MINDD) dat u dan voorrang krijgt in de telefonische wachtrij? Tenslotte hebt u dan al een gedeelte ingevuld van de vragen die de assistente u zal stellen. Als het advies is: (U) Moet Ik Naar De Dokter (MINDD) dan zult u direct een advies krijgen of u belt op advies direct naar de praktijk en de assistente ziet dan de vragen die u hebt ingevuld. Gaat u via de link op de computer naar de website dan volgt er alleen een advies en is bellen nog niet geïntegreerd.
PATIËNTENSTOP
De patiëntenstop zal geheel 2024 van kracht zijn, hierna beoordelen we dit opnieuw. Het is ook niet mogelijk om op een wachtlijst gezet te worden.
NO SHOW TARIEF
Deze regeling houdt in als u zonder afmelding niet op uw afspraak komt, u eenmalig een schriftelijke of telefonische waarschuwing krijgt. Als u een tweede keer een afspraak mist, krijgt u een rekening thuis gestuurd, die niet door uw zorgverzekering wordt vergoed. Het No-Showtarief is €20,- voor een enkel consult en €40,- voor een dubbel consult. Dit geldt voor afspraken bij al onze medewerkers. Voor afspraken bij de praktijkondersteuners (POH-somatiek en POH-GGZ) rekenen we standaard een dubbel consult. Als u een verstuurde rekening niet heeft betaald vόόr de volgende afspraak, moet u bij een volgend bezoek aan de praktijk het bedrag contant aan de balie betalen.
Alt image
Stacks Image 7
Stacks Image 160_15
CONTACT
Burg. Waszinkstraat 2
6417 CX Heerlen
telefoon
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur 045-5466111
Via email zijn we bereikbaar op mailGCHZ
U vindt Gezondheidscentrum Heerlen Zuid ook op Facebook
U kunt met ons communiceren via e-mail (maak hiervoor gebruik van ons digitaal patiëntenportaal). Deze mail wordt doorgestuurd naar uw huisarts, deze is door zijn/haar werkprogramma niet altijd in de gelegenheid om de mail dagelijks te bekijken. Het kan daarom enkele dagen duren voordat u antwoord krijgt. Stel daarom nooit dringende medische vragen via de mail!
Alt image
Stacks Image 60

patiëntenomgeving